top of page

Over ons

ASK architecten is architectenbureau waar we met passie aan architectuur werken. Wij werken aan nieuwbouw-, verbouw-, transformatie-/renovatie- en interieurprojecten. We doen dit zowel voor overheden, particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. Ons team, bestaande uit vaste partners waaronder tekenaars en 3d impressionisten, waar nodig aangevuld met externe experts, heeft alle benodigde kennis en vaardigheden in huis.

Ons portfolio bestaat uit een breed scala aan projecten. Naast nieuwbouw en herbestemming van monumentale panden gaat het steeds vaker over het aanpassen van bestaand vastgoed. Met slimme ingrepen combineren wij bestaand en nieuw bij renovatie- en verbouwprojecten. Wij onderscheiden ons op het gebied van unieke maatwerk ontwerpen en totaalconcepten van architectuur en interieur maar ook op het gebied van haalbaarheidsstudies.

In onze ontwerpen gaan wij voor kwalitatief hoogwaardige en goed gedetailleerde oplossingen. Gebruik van licht en ruimte, aandacht voor aansluiting interieur en exterieur/ landschap, slimme indelingen, comfort, duurzaamheid, bewust materiaalgebruik en oog voor mens en milieu zijn de speerpunten van onze plannen. 

 

Onze architecten staan geregistreerd in het Architectenregister.

mensen die
bottom of page